Samengestelde
Menwedstrijd
Zuidwolde

We waren al druk bezig met de voorbereidingen van onze Samengestelde Wedstrijd van 2 en 3 oktober a.s. Helaas hebben we moeten besluiten om het niet door te laten gaan, met pijn in ons hart, maar met de huidige – onzekere- regelgeving rond corona zien wij niet de kans om een volwaardig evenement neer te zetten. Dat is meer dan jammer-zeker voor alle betrokkenen- dat we ook dit jaar dit besluit hebben moeten nemen.

We gaan ons nu richten op 2022 en hopen dat u ons evenement dan ook wilt blijven ondersteunen, want zonder sponsors, deelnemers en bovenal vrijwilligers is er geen wedstrijd.

De datum voor volgende wedstrijd is al bekend, deze is 28 en 29 mei 2022.

Noteer alvast deze datum in uw agenda

Bewonder ons evenement

Wanneer vind het evenement
plaats?

Ons evenement vind plaats op 28  en 29 Mei 2022 Kom jij ook gezellig langs? Bekijk onze social media voor meer informatie.