Bestuur

Bestuur
Menvereniging zuidwolde

Het bestuur van Menvereniging Zuidwolde bestaat uit

Henry Kat: Voorzitter

Janique Huigen: Secretariaat

Gert Snoyer: Penningmeester

de voorzitter
Informatie menvereniging Zuidwolde

Menvereniging Zuidwolde is in 1987 opgericht.
Het is relatief kleine vereniging met een groot aantal vrijwilligers en donateurs. De vereniging heeft zich als doel gesteld om het mennen in al zijn facetten te bevorderen. We zijn aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportbond (KNHS). Onze lesavonden zijn in manege Den Esch in Zuidwolde.

Jaarlijks organiseren we een aantal menwedstrijden. Tijdens de clubdag  wordt er gestreden om het kampioenschap en is er een menactiviteit voor en met de sponsoren.

Voor het recreatieve rijden is aandacht door het houden van buitenritten.

Wekelijks worden er menlessen gegeven in manege Den Esch in Zuidwolde. Elke dinsdag avond worden hier op een vakkundige wijze, de kneepjes van het mennen onderwezen door een gediplomeerde instructeur. Menwagens kunnen door de vereniging eventueel ter beschikking worden gesteld. Om deel te kunnen nemen aan deze lessen moet je lid zijn van de vereniging.

Als u op originele wijze betrokkenheid wilt uitstralen bij deze tak van paardensport en uw bedrijf in de schijnwerpers wilt zetten biedt sponsoring van een menwedstrijd een unieke mogelijkheid. Daarnaast geeft onze jaarlijks terugkerende sponsordag u de mogelijkheid om op informele wijze uw netwerk uit te breiden.